Echipa

Dr. Dragos Gaitanaru 

Dragos este doctor in inginerie civila, titlu obtinut in cadrul Departamentului de Hidraulica si Protectia Mediului al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti. Dragos s-a specializat in hidrogeologie aplicata  (field hydrogeology), hidrogeologie urbana, modelare hidrogeologica, masuratori hidrologice si geofizice.

Dragos poate fi contactat la : dragos.gaitanaru [at] gmail.com

Dr. ing. Constantin Ungureanu

Constantin este doctor in inginerie civila si absolvent al Facultatii de Geologie si Geofizica cu dubla specializare: geologie inginereasca si geofizica. De asemenea este inginer civil fiind specializat in inginerie geotehnica. Constantin este specialist in geofizica aplicata si inginerie geotehnica.

Constantin poate fi contactat la : office [at] h2o-sense.ro

Ing. Traian Ghibus

Traian este un hidrogeolog cu peste 30 de ani de experienta, absolvent al Facultatii de Geologie si Geofizica. Traian este un specialist consacrat in studii de alimentare cu apa, studii hidrogeologice complexe, studii si proiecte de epuizment.

Traian poate fi contactat la : office [at] h2o-sense.ro

Ing. Larisa Paunei

Larisa este o tanara absolventa a Facultatii de Hidrotehnica, specializarea ingineria mediului, si actualmente masteranda a masterului de Inginerie Geotehnica de la aceeasi facultate. Larisa s-a specializat pe studii hidrologice si modelare hidrologica.

Larisa poate fi contactata la: larisa.paunei [at] h2o-sense.ro

Teh. Alexandru Ivan 

Sandu este un tehnician hidro cu peste 40 de ani de experienta in lucrari de foraj, lucrari subterane si studii geotehnice si hidrogeologice. Sandu este specializat in masuratori hidrologice si hidrogeologice.

Automatist Ovidiu Ruica

Ovidiu este un tanar tehnician specializat in masuratori geofizice.